UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Flytande Vitamin D3

Double click on above image to view full picture

Zooma ut
Zooma in

Fler bilder

  • Solgar Flytande Vitamin D3

Solgar Flytande Vitamin D3

Bli först med att recensera denna produkt

Availability: I lager

176,00 kr

Översikt

Solgar Flytande Vitamin D3 är ett D vitamin kosttillskott med mycket hög kvalitet.

Produktbeskrivning

SOLGAR FLYTANDE VITAMIN D3 2500ie

Innehåll per 0.5 ml droppe:

Vitamin D3.......2500ie 

Övriga ingredienser: solrosolja, naturlig apelsinsmak.

Mängd per flaska: 59 ml 

FRI FRÅN: Gluten, vete, mejeriprodukter, soja, jäst, socker, natrium, sötningsmedel, konserveringsmedel och färg.

REKOMMEDERAD DOSERING: Skaka väl före användning. Som ett kosttillskott för vuxna, ta 0,5 ml (2500 IE) dagligen, med måltid, eller enligt anvisningar från näringsterapuet. Kan blandas i dryck eller tas direkt från pipetten. 

Solgar Naturlig Flytande vitamin D3 2500iu är blandad i en välsmakande naturlig apelsinsmak. Produkten är sammansatt utan användning av konstgjorda konserveringsmedel, smaker eller färger och är idealisk för dem som har svårt att svälja kapslar eller tabletter. Lämplig för vegetarianer.

D-vitamin är ett essentiellt vitamin/hormon som produceras i huden genom ultraviolett strålning. D-vitamin är viktig för kalciumbalansen, skelettdensiteten, immuna funktioner och korrekt celltillväxt. Forskning som gjorts nyligen visar att många individer kan ha brist på D-vitamin. Särskilt utsatt är befolkningen på de nordliga breddgraderna som inte exponeras tillräckligt mycket för solen.

Om du har frågor angående detta kosttillskott skriv gärna till 
oss på: info@vitaminpharmacy.com

Kom ihåg att alla Solgars vitaminer, hälsokost produkter och kosttillskott aldrig bör ersätta en varierad kost. Tillskott bör endast ses som ett komplement för att förhindra brist symtom samt befrämja hälsa och välbefinnande, men aldrig som en ersättning för hälsosamma och sunda matvanor.

OBS: För att undvika biverkningar, överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen för detta kosttillskott. Rådgör alltid med din läkare eller apoteks personal om du tar ordinerade läkemedel, innan du börjar ta kosttillskott då interaktioner ibland kan förekomma. Vissa mediciner kan också minska absorptionen av näringsinnehållet i vitamin tillskotten. Var alltid noga med att förvara dina kosttillskott produkter utom räckhåll för små barn.

Produktetiketter
Lägg till dina etiketter:
Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.